Aluminijumska stolarija

Aluminijumska vrata i prozori

Chrome door handle and glass of modern aluminium door outside the office building

ALU vrata

Ukoliko tražite dugotrajnost i elegantnu estetiku aluminijum je pravi izbor za ulazna vrata , jer aluminijumska vrata možete izabrati i iz velikog izbora modernih ukrasnih panela ili ćemo mi kombinovati ispunu i staklo po instrukcijama koje nam date. Vrata koja se često otvaraju uglavnom zahtevaju upravo sve karateristike koje aluminijum ima.

Manje je poznato je da je aluminijum podjedanko vrstan izolator u  energetskom i zvučnom smislu jer profili sa termo prekidom čuvaju temperaturu unutar, a nepoželjne zvuke van prostorije. Iako posebni tipovi aluminijuma mogu da se koriste samo kada nema velike razlike u temperaturi, postoje i profili sa termo prekidom koji upravo imaju ulogu unapređenja izolacije sa svim odlikama koje aluminijum ima.

Jedan od njih je E -45 od kog smo već napravili mnoštvo ulaznih vrata .

ALU prozori

Aluminijum kod izrade prozora je takođe sve popularniji izbor zbog prednosti koje ima u odnosu na drvo, a to je bolja izolacija dok u isto vreme ima braon i belu standardnu boju za razliku od PVC stolarije (koja se standardno javlja u beloj boji). Postoje objekti koji zahtevaju aluminijumsku stolariju i ona predstavlja najbolje rešenje za mnoge poslovne prostore, ali i domove. U konsultacijama s našim stručnjacima, nakon merenja ćete saznati šta je najpogodniji izbor za potrebe koje imate.

alu stolarija

ALU stolarija - Rolomont Vršac

Scroll to Top