Rolomont Vršac

Firma ROLOMONT osnovana je 2006.  godine u Vršcu sa misijom da Vaš prostor bude topao, siguran i ekonomičan, takođe sa ciljem da budemo u prvom redu Vaših izbora. Praveći visokokvalitetne proizvode od alu i pvc stolarije, mi gradimo sa klijentima odnos poverenja. Kombinacija bezvremenskog dizajna i dugotrajnosti proizvoda garantuje kvalitet uz koji pomažemo našim klijentima da kreiraju individualni stil nudeći širi izbor profila , ali i boja u prirodnim i modernim varijantama da bismo zajedno ostvarili ciljeve vezane za životni prostor.

vizija firme koja pravi alu pvc stolariju

Vizija i misija

Ostvarujući misiju, svakodnevno se trudimo da ostvarimo značaj održivog razvoja i energetske efikasnosti.Na ovaj način zajedno možemo da sprečimo nepotrebne gubitke energije i sačuvamo životnu sredinu za buduće generacije. Samim tim I uštedimo ulažući u kvalitet koji će biti naš saveznik i u danima koji dolaze.

Naše usluge i ciljevi

Pored proizvodnje i ugradnje stolarije i opreme mi takođe nudimo besplatno uzimanje mera, efikasnu demontažu i montažu koja je uključena u cenu stolarije, a traje jedan dan i stručnjake koji Vas mogu posavetovati ukoliko imate nedoumica sa ciljem najboljeg osmišljavanja rešenja za dati prostor.

Scroll to Top