Izlozi, klizni i kombi sistemi

Veliki izbor profila aluminijumskih profila za izloge, klizne i kombi sisteme

Various clothes on hager at shop interior against window

Izlozi od aluminijuma

Aluminijum je materijal savršen za izradu izloga zbog jačine, izdržljivosti, ali i tankih ravnih profila u odnosu na staklo koji su moderni i vrlo privlačni za oko prolaznika. Aluminijum može da drži staklo velikih površina  na koje staju reklame i natpisi.

Međutim, staklo može biti i neprovidno ako izlog treba da bude u ulozi reklame i istovremeno sačuva unutrašnju privatnost.

Klizni sistemi od aluminijuma

Klizni sistemi (koji postoje i kod PVC i kod aluminijumske stolarije) su najbolje rešenje za uštedu prostora jer se krila ne otvaraju na spolja već zauzimaju minimalan prostor time što se krila spajaju i kližu jedno uz drugo ili uz zid ukoliko se radi o jednokrilnom sistemu. Mogućnosti izrade većih krila i većih staklenih površina su svakako prednost ako se odlučite za aluminijum. Klizni sistemi su unapređeni u smislu izolacije, udobnosti i estetike tako da vešto menjanju sisteme sa klasičnim krilima.

Profil E 19000 je najzastupljeniji profil za izradu kliznih sistema.

Klizni sistemi aluminijuma
Kobni sistemi

Kombi sistemi

Kombi sistemi ( za koje takođe postoji i PVC varijanta) su najpogodniji sistemi za izolaciju i uštedu prostora istovremeno jer sam sistem omogućava savršeno dihtovanje. Prednost kombi sistema je u tome što se pozicija deli na dva jednaka dela; fiksni i pokretni, koji klizi preko fiksnog, tako da  prilikom otvaranja ne uzima prostor. Okove za kombi sisteme proizvode isključivo renomirani svetski proizvodjači (GU,ROTO) ,što im obezbedjuje dugotrajnost i zaptivenost.

Za vaše domove ili poslovne objekte.

Scroll to Top