PVC STOLARIJA

PVC prozori, vrata, balkonska vrata

Living room in luxury highrise apartment

PVC prozori i vrata

Prednost polivinilhlorida ili kraće PVC-a u odnosu na sve druge materijale je prvenstveno zvučna i topotna izolacija koja je napredovala poslednjih decenija i kod kvalitetnih PVC profila dostigla superiorne nivoe zaštite za domove, a zatim i poslovne prostore.
PVC ojačan čelikom je postao najzastupljeniji materijal za izradu stolarije zbog čega se i naši kupci najčešće odlučuju za njega pri izradi prozora, balkonskih i ulaznih vrata.
Prva asocijacija na postavljanje novih prozora su upravo PVC prozori. Oni su odlična zamena za svoje prethodnike jer su revolucija u dihtovanju i izolaciji, što rezultira trošenjem manje novca na grejanje zimi i hlađenje leti. Svi prozori u Rolomontu se izrađuju po meri, a postavljaju uz maksimalnu pažnju da tokom montaže i demontaže postojećih prozora ne dođe do oštećenja prostornog ambijenta. (Balkonska vrata se izrađuju i ugrađuju istim sistemom kao prozori). Uloga prozora i balkonskih vrata je da budu i ukras doma ili poslovnog prostora zato nudimo veliki broj boja u kojima izrađujemo stolariju i nekoliko vrsta profila koji se osim po izolacionim krakteristikama razlikuju i po izgledu, sa ulogom da se uklope u estetske potrebe i raspoloživi budžet.

PVC ulazna vrata

Ulazna vrata su takođe sve zastupljenija u PVC-u ( posebno ulazna vrata u stanove ili kuće) i zato se sve više ljudi opredeljuje za njih. Pored standardnih, postoje i moderni ukrasni paneli koji su estetski usavršeni da pariraju eleganciji aluminijuma i najsavremenijim tokovima u svetu dizajna enterijera i eksterijera. PVC vrata su takođe efikasnija od drvenih ili aluminijumskih u smislu energentske efikasnosti i uštede. Ona se izrađuju po meri i po zahtevu se mogu napraviti sa 3 ili 5 tačaka zaključavanja da bi se postigla veća sigurnost i zaštita od provale. Ukoliko izaberete gabaritnije profile sa većom dubinom ugradnje vrata će biti snažnija i otpornija.

54218,Glass windows and doors of modern house

Naši kompjuterski programi prave precizne cene u skladu sa detaljno uzetim merama.
U ponudi se nalaze od pritupačnih i standardnih do luksuznih i vanserijskih profila za izradu stolarije.
Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja telefonski ili mejlom.

Scroll to Top