PVC STOLARIJA

PVC prozori, vrata, balkonska vrata

Living room in luxury highrise apartment

PVC prozori i vrata

PVC ojačan čelikom je postao najzastupljeniji materijal za izradu stolarije zbog čega se i naši kupci najčešće odlučuju za njega pri izradi prozora, balkonskih i ulaznih vrata.

Prva asocijacija na postavljanje novih prozora su upravo PVC PROZORI Oni su odlična zamena za svoje prethodnike jer su revolucija u dihtovanju i izolaciji, što rezultira trošenjem manje novca na grejanje zimi i hlađenje leti. Svi prozori u Rolomontu se izrađuju po meri. Za okvirnu ponudu možete i sami uzeti mere na osnovu kojih procenjujemo potreban budžet za zamenu stolarije. Ali da bismo omogućili što precizniju ponudu nudimo besplatan izlazak na teren i uzimanje mera.

BALKONSKA VRATA se izrađuju i ugrađuju istim sistemom kao prozori. Uloga prozora i balkonskih vrata je da budu i ukras doma ili poslovnog prostora zato nudimo veliki broj boja u kojima izrađujemo stolariju i nekoliko vrsta profila koji se osim po izolacionim krakteristikama razlikuju i po izgledu, sa ulogom da se uklope u estetske potrebe i raspoloživi budžet.

PVC ulazna vrata

ULAZNA VRATA su takođe sve zastupljenija u PVC-u i zato se sve više ljudi opredeljuje za njih. Pored standardnih, postoje i moderni ukrasni paneli koji pariraju najsavremenijim tokovima u svetu dizajna. PVC vrata su takođe efikasnija od drvenih ili aluminijumskih u smislu energentske efikasnosti i uštede. Ona se izrađuju po meri i po zahtevu se mogu napraviti sa 3 ili 5 tačaka zaključavanja da bi se postigla veća sigurnost i zaštita od provale. Ukoliko izaberete gabaritnije profile sa većom dubinom ugradnje vrata će biti snažnija i otpornija.

54218,Glass windows and doors of modern house

Naši kompjuterski programi prave precizne cene u skladu sa detaljno uzetim merama.
U ponudi se nalaze od pritupačnih i standardnih do luksuznih i vanserijskih profila za izradu stolarije.
Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja telefonski ili mejlom.

Scroll to Top