Komarnici

Komarnici su pravo rešenje koje vas može sačuvati od insekata

Mreza komarnika

Komarnici

Komarnici su pravo rešenje koje vas može sačuvati od insekata, jer vam omogućavaju nesmetano otvaranje prozor i vrata,što je naročito korisno u letnjem period kad je potreba za svežim vazduhom najveća.

Mreža komarnika je takva da ne zatvara pogled i ne sprečava da svetlost ulazi u prostoriju,pošto je izrađena od fiberglasa sa staklenim vlaknima,što je čini gotovo neprimetnom na vašem prozoru.

Komarnici u ponudi

Fiksni komarnici

Sama reč fiksni, govori o tome da je u pitanju komarnik koji je montiran u prozor savršeno leže u okvir, i ne pomera se ni na jednu stranu. Oni su najpovoljnije i najbazičnije rešenje za zaštitu od insekata.

Rolo komarnici

Rolo komarnici se spuštaju i podižu po potrebi, što im omogućava da budu urolovani i zaštićeni od spoljnih uticaja tokom zimskih meseci kada nema insekata čime se produžava sam vek trajanja. Oni su najpraktičnije rešenje jer štite podjednako dobro kao fiksni komarnici, a ipak mogu i da se podignu i prilagode ako je potrebno koristiti otvor na prozoru.

Plisse komarnici

Plisse komarnici su najmodernije i najpraktičnije rešenje za balkonska vrata jer se povlače sa leva na desno, i obrnuto što omogućava lak i slobodan prolaz. Takođe,i potpuno uvlačenje u krilo vrata radi čuvanja van sezone korišćenja komarnika.

Vrata komarnici

Vrata komarnici imaju krilo i štok baš kao vrata, iako postoje savremeniji komarnici, ovaj tip je i dalje u širokoj upotrebi.

Komarnici - Rolomont Vršac

Scroll to Top