Trakaste i zebra zavese

Trakaste zavese su najtraženije, najjednostavnije i najpovoljnije rešenje za prozore koje je jednako primenjivo na stambeni i poslovni prostor.
Zebra/Dan noć zavese stilski pariraju najmodernijim svetskim trendovima u enterijeru.

Trakaste zavese

Trakaste zavese

Trakaste zavese su najtraženije, najjednostavnije i najpovoljnije rešenje za prozore koje je jednako primenjivo na stambeni i poslovni prostor. One su odlična zamena za tradicionalne zavese jer se mnogo lakše održavaju, a širokim izborom dezena i boja garantujemo da će ispuniti i estetsku ulogu. Povoljna cena je svakako najveća prednost trakastih zavesapored toga što u slučaju oštećenja,fleka i sl. može da se zameni samo jedna traka, za razliku od klasičnih zavesa.

Zebra/Dan noć zavese

Zebra/Dan noć zavese stilski pariraju najmodernijim svetskim trendovima u enterijeru. Platna koja se koriste za zebra zavese su anti-alergijske, ne skupljaju prašinu i mirise i kao takve su predviđene da dugo traju. Zebra zavese se mogu montirati u plafon, zid ili u okvir samog prozora. Zebra rolo zavese predstavljaju inovativno rešenje koje u kombinaciji sa visoko-kvalitetnim materijalima od kojih su sačinjene predstavljaju idealnu vrstu zavese jednostavne za korišćenje i održavanje koju možete imati trajno.

Zebra dan noc zavese

Trakaste zavese i zebra/dan noć zavese

Scroll to Top